Säljpodden – Emanuel Nilsson Föreläsare

Emanuel Nilsson Blogg Leave a Comment

Säljpodden

Säljpodden drivs av Mattias Hillestrand som är säljare/säljtränare/expert på avslutningstekniker och Krister Maxe som är Copywriter/författare/expert på direktmarknadsföring. I podden pratar dom om försäljning ur olika synvinklar. I Säljpodden kan man som säljare, säljchef, företagare mm få insikter för att nå fler kunder och göra fler affärer, och det vill väl de flesta göra?

 

Emanuel Nilsson Föreläsare i Säljpodden

Jag hade äran att få bli intervjuad i Säljpodden. Du kanske undrar vilken koppling jag som föreläsare har till en säljpodd? Egentligen flera. Jag har alltid älskat försäljning och marknadsföring. Det började när jag var liten och gjorde egna biltidningar och sålde, jag köpte och sålde grejer mellan kompisar och prissatte de flesta grejerna i mitt rum, allt hade ett tydligt affärsfokus.

Jag startade mitt första bolag inom försäljning 19 år gammal, då gjorde vi uppdrag inom sälj och marknadsföring åt en rad olika kunder i olika branscher. Nu som föreläsare jobbar jag mycket med att sälja in mina föreläsningar och marknadsföra mig för att hitta nya kunder. I mitt bolag i Tanzania som jag driver sedan några år tillbaka är marknadsföringen en av de viktigaste fokusområdena vi har.

Försäljning ligger varmt om hjärtat.

Men i intervjun pratar vi inte bara om försäljning. Vi pratar om utbrändhet, motgångar, drivkrafter, företagande, prestationer och tillväxtkontinenten Afrika och i synnerhet mitt bolag i Tanzania med 20 anställda i skrivande stund.

Låter detta som något du vill investera tid i att lyssna på? Välkommen till avsnittet där jag blir intervjuad HÄR.

Finns även på Itunes.

För dig som trillat in på sidan och inte vet så mycket om mig, så är jag entreprenör, föreläsare och investerare. Jag föreläser om min erfarenhet om utbrändhet för att jag vill hjälpa människor att prestera och samtidigt må bra. Jag driver även ett företag i Tanzania med verksamheter i olika branscher; byggvaruhandel, grossistverksamhet inom matvaror, återförsäljare av motorcykelreservdelar, vattenmelonsodling. Klicka runt på sidan så hittar du info och referenser mm.

Välkommen att boka en föreläsning till företaget, skolan eller organisationen.

Ring mig på 0768 844 827 eller mejla emanuel@emanuelnilsson.se

Det går också bra att använda kontaktformuläret på hemsidan.

Dela gärna:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.