Föreläsning

Mitt fokus är att prestera och samtidigt må bra

Läs en PDF med utvärdering från åhörarna på en föreläsning. Snittbetyg 4,38/5.

Jag berättar om min erfarenhet av stress som ledde till utbrändhet och fokuserar på insikter, tankeställare och lärdomar för att hjälpa människor att prestera och må bra.

Ur föreläsningen:
  • Min erfarenhet
  • Sund egoism
  • Prioriteringar
  • Låtsasstress
  • Återhämtning

Referenser, poddavsnitt, videoklipp mm finns här på hemsidan. Men hör gärna av dig vid intresse så kan vi pratas vid.

Föreläsningen är ca en timme, men vill man ha ett lite längre upplägg kan jag förlänga med valfri tid med diskussion och reflektionsfrågor.

Vem är föreläsningen för?

Föreläsningen riktar sig till högpresterande människor både inom arbete och privatliv. Men i dagens samhälle är vi alla utsatta för press och krav från olika håll, och därför är denna föreläsning givande även för dem som inte kallar sig själva för högpresterande.

Vad får man ut av den?

Föreläsningen ger inblick i hur det kan gå till att bli utbränd. För att i nästa steg ge tankeställare och praktiska verktyg för att förebygga och hantera stress och utbrändhet. Kombinationen av min personliga berättelse och mina erfarenheter ger ökad motivation att göra de justeringar som krävs för att fortsätta prestera, och samtidigt må bra. Mycket handlar om vårt förhållningssätt till prioriteringar, sund egoism, låtsasstress och återhämtning.

Jag vet att vi mår bra av att prestera, men ibland kan det i för stor utsträckning gå ut över vår hälsa och i förlängningen över våra resultat. Det är dyrt för en arbetsgivare när medarbetare blir utbrända och det är en enormt jobbig situation för de drabbade. Förebyggande arbete är mer effektivt än att i efterhand gå in i en rehabilitetsprocess.

Kika gärna på lite referenser här.

Fler referenser finns en bit ner på min LinkedIn-profil.

Vill du se ett videoklipp för att skapa en uppfattning? Kolla på detta Youtube-klippet nedan, eller något av dem som ligger på min youtube-kanal.

Kontakt

Emanuel Nilsson

Mobil: 0768 844 827

Mail: emanuel@emanuelnilsson.se

Det går även bra att kontakta mig via formuläret på sidan.