Om mig

Jag heter Emanuel Nilsson. Jag har alltid velat uppnå och uppleva mycket. Jag har alltid velat göra saker fullt ut och med stor energi och entusiasm. Jag älskade att driva projekt och göra affärer redan som liten.

Direkt efter studenten startade jag mitt första bolag där vi jobbade med försäljning och marknadsföring åt andra företag. Vid sidan av företaget var jag engagerad i styrelsearbete hos Ung företagsamhet bland annat.

Med begränsad erfarenhet och insikt i mina egna gränser pressade jag mig själv onödigt hårt och gav mig inte tillräcklig, eller egentligen någon återhämtning alls. Det resulterade i en utbrändhet, jag trodde inte att man kunde bli utbränd och jag kunde absolut inte tänka mig att jag kunde drabbas. Typiskt.

Jag valde att lämna bolaget jag startat, för min hälsas skull för att någon gång kunna komma tillbaka till min energi igen. Jag tog mig inte bara an symtomen utan gick till grunden med varför detta hade hänt och hur jag måste ändra mitt liv för att det inte ska hända igen. Jag fick insikter, tankeställare och lärdomar av denna process som jag inte vill vara utan idag. Jag är övertygad om att detta har gett mitt liv en bättre riktning och en hållbarare livsstil. Det kan göra detsamma för dig och ditt arbete eller din klass, jag kommer med glädje och delar med mig av min story.

Idag jobbar jag professionellt som föreläsare för att dela med mig av det värdefulla som jag fått del av genom min utbrändhet. Jag har även några uppdrag som konsult inom försäljning, ekonomi och investeringar i sammanhang där jag har erfarenhet.

Jag mår bättre än någonsin även om jag känner av spåren från min hälsokrasch. Jag har fått tillbaka mitt driv och mina visioner men med en stor portion av ny vishet och ödmjukhet. Jag vet att det går att prestera och samtidigt må bra! Att må bra är till och med en förutsättning för långsiktig framgång anser jag.

Välkommen att boka en föreläsning! /Emanuel

”Tog berg-och-dalbana för att komma tillbaka”

För att läsa fler reportage och intervjuer, klicka här.