Nytt år

Emanuel Nilsson Blogg 3 Comments

Nu är det nytt år igen och dags att utvärdera 2013 och sätta nya mål till 2014 om man inte redan gjort det. Jag tror det kan vara bra att fundera över vad som gick bra 2013 och vad som gick mindre bra så man lär sig.

Börja med att fråga dig själv:

  1. Vad gjorde jag bra 2013?
  2. Vad gjorde jag mindre bra eller rent ut av dåligt?
  3. Vad kan jag lära mig till 2014?

Och till framtiden:

  1. Vad vill jag ska hända 2014?
  2. Vad måste jag göra för att nå dit?
  3. Börja!

Förra årsskiftet bestämde jag mig för att 2013 skulle bli återhämtningens år för mig. Jag fokuserade på det målet och prioriterade det hela året. Jag kan med tacksamhet se tillbaka på året och konstatera och jag tagit stora kliv. Från att vara extremt utsliten och utbränd till att avsluta året med att må ganska bra. Fokus under 2014 är att jag ska dela med mig av mina lärdomar i en föreläsning. Kanske behöver ni en föreläsning på jobbet, i skolan eller nått annat sammanhang? Isåfall är du välkommen att höra av dig, kontaktuppgifter finns Här

 

Dela gärna:

Comments 3

  1. Mål behöver inte alltid handla om prestationsmål. Som du skriver, att må bra är ett väldigt bra mål. Jag jobbar väldigt aktivt med mål och hjälper andra sätta mål. Oavsett mål så är det viktigt att specificera målet och vara så tydlig som möjligt. Som att må bra – vad innebär det mer konkret. Eller önskan om att utveckla sitt entreprenörskap – när vet du att du är i framme? Det är viktigt att kunna vara nöjd och sedan FIRA längs vägen. Bra post!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.