Jag ska erkänna en sak.. Jag har misshandlat ett barn.

Emanuel Nilsson Blogg Leave a Comment

Jag ska erkänna en sak.. Jag har misshandlat ett barn. Det känns inte alls bra, jag har dåligt samvete för det.. Tänkt dig själv ett litet barn som vill gör mycket i livet, uppleva livet och vara nyfiken.

..Och jag som bara pushar på, trycker på mer och mer, och även när barnet har uppnått målen och presterat bra, så har jag aldrig varit nöjd. Jag har gett mer och mer press, mer och mer stress, högre och högre mål, utan att tillåta någon vila och återhämtning emellan..

Det är så jag gjort mot mig själv.. Jag har misshandlat barnet inom mig.

emanuel-nilsson-forelasare-liten

Dela gärna:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.