Inspodden med mig som gäst

Emanuel Nilsson Blogg Leave a Comment

Emanuel Nilsson Föreläsare i Podcast Inspodden

Inspodden med Emanuel Nilsson

Inspodden är en inspirationspodcast.
”I veckans avsnitt presenterar vi Emanuel Nilsson, föreläsare och entreprenör. Emanuel är en otroligt driven och målfokuserad kille, med en ambitionsnivå som gjorde att att han gick så hårt in i väggen till den punkt att inte klarade av att göra sin egen frukost.
 
I dagsläget föreläser Emanuel om utbrändhet och sund prestation. I detta avsnitt delar han med sig utav lärdomar, varningsignaler, om vägen tillbaka och om att prestera. Varmt välkomna att lyssna in!”
 
Avsnittet finns där man hittar sina poddar: Itunes och Acast exempelvis.
Det är alltid intressant att medverka i olika poddar som ex Inspodden. Det blir alltid olika fokus och inslag beroende på varje deltagares input och bakgrund. Dom som driver poddarna har stor inverkan och tillsammans med mina erfarenheter blir det en bra mix.
 
Jag hoppas att du som potentiell kund ska få en inblick i hur jag tänker och resonerar för att känna att min föreläsning kan passa in hos er vid något tillfälle. Jag besöker regelbundet företag, skolor och organisationer med mitt budskap. Det är en förmån och enormt meningsfullt att få sprida mitt budskap på det sättet.
Läs gärna referenser om du vill gå lite fler personerna synvinklar: https://emanuelnilsson.se/referenser/

 

Boka mig som föreläsare? Välkommen att ringa 0768 844 827 maila emanuel@emanuelnilsson.se eller via sociala medier: Linkedin eller Facebook. Det går även bra via formuläret här på hemsidan.

 

Dela gärna:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.