Inspirationsföreläsning – Att prestera och må bra

Emanuel Nilsson Blogg Leave a Comment

InspirationsföreläsningInspirationsföreläsning.

Ska ge inspiration till förändring, ibland stora, ibland räcker det med små insikter för att göra skillnad. Det finns många sammanhang där en inspirationsföreläsning är ett välkommet inslag.

I min föreläsning fokuserar jag på att hjälpa människor att prestera och samtidigt må bra. Jag tar avstamp i min egen utbrändhet som varit det värsta jag varit med om, men samtidigt den mest värdefulla erfarenhet jag fått i mitt liv.

Jag är övertygad om att man ska lära sig på misstag, men det behöver inte vara sina egna alla gånger. Varför inte låta mig inspirera dig till att inte blir utbränd och att istället hitta produktivitet och insikter.

Jag föreläser mycket på både stora och små företag, stora och små skolor och stora och små organisationer 🙂

Det brukar bli ett bra samtalsklimat efter en föreläsning och många intressanta synvinklar från både medarbetare och chefer.

För att få en bra balans i min föreläsning så berättare jag både om min utbrändhet för att ge motivation att göra en justering och fokuserar på alla lärdomar jag fått. Jag vill verkligen poängtera att det går att prestera och samtidigt må bra. Därför berättar jag även om mitt nya företag som jag driver i Tanzania som i skrivande stund är 20 anställda och utvecklas mycket bra.

Jag vet att föreläsarbranschen är en tuff bransch. Därför jobbade jag med en professionell regissör som heter Pontus Ströbaek för att få ett bra upplägg och en tydlig struktur i vad jag vill få fram. Vad jag tycker om min föreläsning är kanske mindre viktigt jämfört med mina referenser som du hittar HÄR.

Om du önskar läsa lite mer så finns några artiklar som jag skrivit och som även skrivits om mig, HÄR är ett exempel från Dagens Industri.

Fler artiklar finns på min hemsida om du klickar dig till ”Om mig” och sen undermenyn ”Media”.

Jag får helt enkelt mer gjort med mindre tid och energi nerlagt. Tycker du att det låter värt att lyssna på? Välkommen att höra av dig för att kika på datum och få en offert.

Allt gott! /Emanuel Nilsson

0768 844 827 emanuel@emanuelnilsson.se

 

 

Dela gärna:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.