Föreläsning om utbrändhet

Emanuel Nilsson Blogg Leave a Comment

Föreläsning om utbrändhet

Föreläsning om utbrändhet.

Föreläsning om utbrändhet behöver inte vara något deppigt, jag gillar variationen från allvar till positivt fokus, det ger fler dimensioner till åhörarna. Det är det jag fokuserar på. Jag kallar föreläsningen ”Att prestera och samtidigt må bra”. Jag utgår från min egen erfarenhet av utbrändhet men störst fokus är på alla insikter, tankeställare och lärdomar.

Jag upplever att den egna erfarenheten är viktig för min publik eftersom den ger ytterligare dimensioner att ta till sig det övriga budskapet och även själv tänka till hur man agerar och vilka justeringar man kan göra för att må bättre.

Det är denna helhet som är mitt uppdrag just nu att nå ut med till företag, skolor och organisationer. Anledningen till att jag gör detta är för att det känns viktigt och meningsfullt att kunna göra skillnad på grund med min erfarenhet.

Att bli utbränd är det värsta som hänt mig, men insikterna har ändå gjort att det varit värt det. Den inställningen tycker jag också är viktig att dela vidare, inte minst för dem som blivit vidbrända. Att det går att se alla händelser och upplevelser som något värdefullt och lärorikt.

I dagens snabba samhälle så är min övertygelse att de som stannar upp och reflekterar regelbundet både mår bättre och presterar bättre inom det man tycker är viktigt. Det vi vinner i hastighet tappar vi ibland i vishet. Min lärdom är att kombinationen av kunskap och professionalism ska balanseras med reflektion och vishet för att funka i längden.

När vi stressar stryps blodflödet till hjärnan och ökar i benen istället. Det borde vara anledning nog att förstå att stress inte är det mest effektiva om man behöver använda sin tankeverksamhet. Vilket ju alla behöver mer eller mindre åtminstone.

Vill du veta mer om mig så har jag skrivit ihop lite på sidan OM MIG. Men i ärlighetens namn så är du kanske mest ute efter referenser ifall du vill boka mig? Dom finns här: REFERENSER Jag har fler referenser ifall det önskas inom specifik bransch eller sammanhang.

Vill du lyssna på hur jag resonerar kring olika saker så rekommenderar jag att du lyssnar på någon av de poddar jag medverkat i:

Ledarskap med Magnus och Kim – Avsnitt 108

Prestationspodden – Avsnitt 21

Inspodden – Avsnitt 17

Hör gärna av dig med ett mail eller samtal om du vill veta mer om att boka mig som föreläsare till ett personalmöte, kick-off, konferens eller egentligen vilket sammanhang som helst där intresset finns!

Varmt välkommen!

//Emanuel

Emanuel@emanuelnilsson.se

0768 844 827

Dela gärna:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.