Du som inte hinner läsa, behöver läsa

Emanuel Nilsson Blogg Leave a Comment

Hej, här kommer det skrivas om personlig utveckling, prioriteringar, utbrändhet, entreprenörskap och det som kommer upp i mitt huvud. Målet är ett inlägg i veckan, men det blir nog ibland mer och ibland mindre. Anledningen till att jag gör detta är för att jag precis gått igenom en utbrändhet. Jag är entreprenör och jag har mycket som jag vill dela med mig av till alla som vill veta. Jag vill ge tankeställare, motivation och praktiska tips för utveckling. Inläggen kommer vara korta, för jag vet att de personer som behöver läsa mina inlägg mest är de som inte hinner med att läsa dem. Därför ger jag åtminstone lite hjälp på traven eftersom jag vet själv hur det är. Jag kommer berätta mer i kommande inlägg. Men för våra effektiva vänners skull måste jag avrunda detta inlägg för att de ska hinna läsa klart innan de stressar vidare i sin dag. Tack för att just du läst dessa ord, jag hoppas du ska fortsätta läsa kommande inlägg. Det skulle vara så roligt om du gjorde det.

Om du vill veta när inläggen släpps, klicka på länken: https://www.facebook.com/emanuelnilssonforelasare och gilla ”Emanuel Nilsson föreläsare” på Facebook så kommer det info där. Ha en fortsatt trevlig vecka! /E

Dela gärna:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.