Utbrändhet i Afrika?

Emanuel Nilsson Blogg Leave a Comment

Emanuel Nilsson forelasare inspiration

Sedan jag startade mitt företag i Tanzania har jag via olika sammanhang fått personliga möten med härliga entreprenörer från olika Afrikanska länder.

I Januari umgicks jag med två entreprenörer från Nigeria som var här i Sverige på studiebesök. Vi hade fantastiskt roliga och intressanta samtal.

Jag har berättat mycket för dom om vad jag föreläser om i Sverige. Om våra livsstilssjukdomar som utbrändhet etc och hur gärna jag vill att de behåller sitt Hakuna Matata trots sin höga tillväxt och utvecklingstakt.

Förra veckan fick jag detta meddelande från en av entreprenörerna:

”Today I received a call from a friend saying that one of our mutual friend is sick, when I asked what was wrong they said she was burnt out!!! It is now in Africa brother and we may need you to come see us and deliver some seminars as well.”

Utbrändhet är en världsutmaning som vi måste lära oss hantera kortsiktigt och långsiktigt. För att behålla en global konkurrenskraft så måste både individer, organisationer och samhället ha friska individer.

Hjälp mig gärna dela inlägget för att nå fler om du vill! /Emanuel

Boka mig som föreläsare i höst?

Referenser mm finns på min hemsida www.emanuelnilsson.se

 Trailer finns här nedanför:

Dela gärna:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.