Jag föreläser om stress och driver företag i Tanzania

Emanuel Nilsson Blogg 2 Comments

Jag föreläser om stress och driver företag i TanzaniaJag pausade arbetet i mitt företag i Sverige där jag föreläser om stress, för att ha lite skön semester och miljöombyte. Jag åkte till mitt företag i Tanzania??. Då var vi 10 anställda, nu några veckor efter resan har vi gjort uppköp, startat nya företagsidéer och expanderat och i skrivande stund är vi 20 anställda. Efter resan tog jag tid att smälta intrycken och vila upp mig. Jag är nu enormt taggad och full med ny inspiration och energi att fortsätta hösten i Sverige?? och föreläsa om ”att prestera och samtidigt må bra”! Kanske är det dags för mig att komma dit du jobbar eller pluggar?

För mig ligger frågan om prestationer, stress och utbrändhet varmt om hjärtat eftersom jag själv varit utbränd. Men framför allt så har jag kommit tillbaka med nya värdefulla lärdomar som jag inte skulle vilja vara utan. Jag ser det som mitt uppdrag att vara med och lyfta frågan kring detta och genom min föreläsning dela med mig av konstruktiv och relevant input. Jag föreläser hos alla som önskar; företag, skolor och organisationer. Att bli utbränd är verkligen det värsta jag varit med om, men insikterna har gjort att det ändå varit värt det trots allt.

Efter min utbrändhet blev frågan om varför jag engagerar mig i saker väldigt återkommande. Jag blev mer syftesfokuserad. Jag har två tydliga spår i mitt arbete och liv:

 1. Jag föreläser om stress och mina insikter och lärdomar från min utbrändhet för att jag vill hjälpa människor att prestera och samtidigt må bra.

 2. Jag driver bolag i Tanzania för att jag vill vara med och skapa arbetstillfällen.

Det är definitivt vinster i kronor, ören och Tanzaniansk shilling kopplat till detta. Det är kul när verksamheter är lönsamma, men det är syftet som driver mig. Resultaten är en konsekvens.

Vill du boka mig som föreläsare? Klicka vidare här på sidan så kan du hitta referenser, trailer, artiklar mm. Men viktigast av allt, visa ditt intresse via formuläret på hemsidan eller maila direkt till mig: Emanuel@emanuelnilsson.se eller ring 0768 844 827

 

Här nedan finns knappar så fler kan läsa detta inlägg om du delar det! Det vore schysst 🙂

Dela gärna:

Comments 2

 1. Jag jobbar som oberoende Forever återförsäljare för att kunna komma ifrån stressiga vardagar och en framtida usel pension. Forever finns i snart 160 länder och har vuxit stort bl.a. i Afrika. Är det Forever du jobbar mer? 🙂

  1. Post
   Author

   Hej och tack för din kommentar! Nej det är inte det jag håller på med. Jag har verksamheter inom olika branscher: byggvaruhandel, matvaruhandel, odling mm. Allt gott!
   Mvh Emanuel Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.