Boka föreläsare – Ska vi luncha?

Emanuel Nilsson Blogg Leave a Comment

Boka föreläsare

Boka föreläsare? – Jag vill gärna bjuda dig på en lunch och berätta hur min föreläsning om stress, prestationer och utbrändhet kan skapa värde i er organisation. Jag ger ett djup och ett allvar men fokus ligger på inspiration kring alla möjligheter vi har att prestera och samtidigt må bra. Stressrelaterade sjukskrivningar ökar, och trots att vi har det så bra så mår vi så dåligt. Jag har själv blivit utbränd och upplevt när inte energin räcker till och när man sliter ut sig till den grad att det tar lång tid att återhämta sig.

Men viktigast av allt jag har tagit mig ut på andra sidan med enormt mycket insikter, tankeställare och lärdomar som ökat min livskvalitet på alla möjliga sätt! Jag är fortfarande företagare och älskar att ta risker, utveckla projekt och göra affärer. Men jag har hittat ett produktivt lugn som gör att jag kan få mycket gjort, få bra resultat i det jag gör och samtidigt må bra.

Mina föreläsningar har jag framfört på företag, skolor och organisationer under snart två år och jag har mottagits väl, träffat mycket härliga människor och fått jobba för dessa frågor som jag brinner för. För jag vill hjälpa människor att prestera och samtidigt må bra.

Vill du boka mig som föreläsare? Jag utgår ifrån Jönköping men åker regelbundet till Stockholm, Göteborg och Malmö och föreläser. Jag besöker med glädje hela Sverige och hänger med även utomlands om det efterfrågas.

Jag förstår att du gärna vill ha lite mer underlag för att kunna boka föreläsare. Kika gärna på referenser HÄR. Om du klickar vidare i menyn ovan så finns även lite artiklar och Youtube-klipp där jag intervjuas exempelvis DETTA.

Läs gärna en krönika som jag skrev på uppdrag av karriärmagasinet Shortcut.se: ”Därför var det värt att bli utbränd”

Välkommen att höra av dig!

emanuel@emanuelnilsson.se 0768 844 827

Dela gärna:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.